Vi og våre samarbeidspartnereMultilux samarbeider med flere internasjonale og nasjonale leverandører for å være i forkant på teknologisk innovasjon, og dermed gi deg som kunde den optimale løsningen til enhver tid.

AEC Illuminazione


Vår hovedleverandør er italienske AEC Illuminazione, som har både utvikling og all produksjon ved sine moderne lokaler nær Arezzo i Toscana.

Vi henter størstedelen av vårt produktspekter fra denne produsenten, og Multilux er deres største eksportkunde. Vi samarbeider tett med fabrikken, og kan påvirke utviklingen av lysarmaturer slik at de er bedre tilpasset norske krav og forhold. Alt av vår vei- og tunnelbelysning kommer fra AEC, i tillegg til mange park-armaturer. Under kan du se en videopresentasjon av bedriften.

Andre produsenter


Abacus i England er vår hovedsamarbeidspartner på idrettsbelysning. De innehar over 50 års kompetanse på området, og leverer varige løsninger med høy kvalitet. Abacus er ledende på nedleggbare mastesystemer, helt opp til 50 m høyde. Slike master kan spare store bygge- og vedlikeholdskostnader for ditt anlegg. Vi henter også noe prosjekteringshjelp ved store stadionanlegg, og via det tsjekkiske firmaet Abatec sikrer vi ekspertkompetanse på montering av slike installasjoner.

Vi henter et stort volum lyskastere fra TEC-MAR, også basert i Italia. LED-lyskasterserien Prince stammer fra denne kvalitetsleverandøren, og dette har blitt et allsidig og godt samarbeid med denne frabrikken.